Recents in Beach

Īrpirkums - vēl viens dzīvokļa iegādes nomaksā risinājums

Īrpirkums
Vairākus gadus atpakaļ, lai veicinātu dzīvokļu tirdzniecību jaunajos projektos, vai banku meitas uzņēmumiem tirgojot atsavinātos īpašumus, bija populāri izmantot dažādu veida nomaksas risinājumus. Taču ekonomiskajai situācijai uzlabojoties, nomaksas risinājumu piedāvājums būtiski samazinājās. Var jau arī saprast, kāpēc "stiept gumiju", ja var pārdot uzreiz. Arī Altum garantiju ieviešana jaunajām ģimenēm un jaunajiem profesionāļiem, palīdz būtiski samazināt laiku, kas ir nepieciešams pirmās iemaksas sakrāšanai. Lai to vēl vairāk atvieglinātu un dotu potenciālajiem pircējiem iespēju iegādāties dzīvokli Jaunajā teikā, nekustamo īpašumu attīstītājs "Hanner" ir izveidojusi nomaksas produktu - ''Īrpirkums".
Citāts no TVNET raksta: ««Īrpirkums» ir jauns un moderns pakalpojums nekustamā īpašuma tirgū, kas sniedz iespēju tikt pie kārotā mājokļa, to īrējot. Izstrādātais piedāvājums balstīts uz ļoti labiem nosacījumiem un visi maksājumi 100% apmērā tiks novirzīti pirmās iemaksas sakrāšanai. Mūsu pieredze rāda, ka pakalpojums ir ļoti pieprasīts - Lietuvā to ir izmantojuši vairāk nekā 300 cilvēki,» norādīja «Hanner» uzņēmumu grupas valdes loceklis Mindaugs Valucks.
Izmantojot pakalpojumu «Īrpirkums», rezervēt dzīvokli būs iespējams, veicot iemaksu 5% apmērā no kopējās dzīvokļa vērtības. No brīža, kad klients sāk dzīvot jaunajā īpašumā, ikmēneša īres maksājums būs jāveic 0,5% apmērā no dzīvokļa vērtības, savukārt dzīvokļa iegādes līgums būs jānoslēdz divu gadu laikā. Visi maksājumi 100% apmērā tiek novirzīti pirmajai iemaksai.
«Hanner» īstenotā projekta «Jaunā Teika» mērķis ir piesaistīt jaunos profesionāļus un ģimenes ar vidējiem un vidēji augstiem ienākumiem un jaunā piedāvājuma ietvaros pircēji varēs izmantot arī valsts atbalstu mājokļa iegādei. Dzīvokļi iegādei būs pieejami daudzstāvu dzīvojamajā ēkā, kura tiks nodota ekspluatācijā 2018.gada beigās.
Jaunajam nomaksas risinājuma ir izveidota mājas lapa irpirkums.lv. Jāsaka, ka 100% visas summas novirzīšana pirmās iemaksas uzkrāšanai skan pozitīvi, cerams, ka šis piedāvājums padarīs pieejamāku dzīvokļu iegādi.

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri