Recents in Beach

Brokalys.com cerīga alternatīva pazudušajiem scn.lv un notifyus aplikācijai (Atjaunināts 16.09.2019)

Kādu laiku atpakaļ darbību pārtrauca sludinājumu monitoringa serviss scn.lv. Tas lieliski noderēja, ja vēlējies atrast kādu īpašumu, noteiktā reģionā, cenu aplitūdā, ēkas stāvā utml. Savadīji savus parametrus un saņēmi paziņojumus epastā.
http://brokalys.com/Nebija vairs jārokās ss.com, city24.lv un dažādu brokeru kompāniju mājas lapu ārēs. Vēlamie īpašumi vai automašīnas "iekrita" tavā pastkastē. Varēja izpētīt sludinājuma vēsturi, cik reizes tas publicēts, kā mazinājusies cena, izmantot šo informāciju, lai pierunātu pārdevēju nedaudz samazināt cenu, jo īpašums vai auto nav sevišķi likvīds. Kā arī būt viens no pirmajiem, kas uzzin par jaunākā sludinājuma parādīšanos. Pēc scn.lv izzušanas vēl kādu laiku līdzēja notifyus aplikācija, taču arī tas izzuda. Domāju, ka pie vainas mūsu visu skopums. Servisos bija iekļauts neliels bezmaksas filtru skaits, ko visdrīzāk lielākā daļa, tai skaitā arī es, izmantojām, nevēloties maksāt par šo servisu. Kā jau tas parasti notiek, kaut ko novērtē tikai tad kad to pazaudē. Uz kādu laiku bija jāatgriežas pagātnē un atkal jātērē laiks pētot sludinājuma blāķus. Līdz viendien twitterī pamanīju, ka kāds lietotājs sarakstē ar https://twitter.com/matissjanis vienojas, ka var viņam šādu filtru izveidot. Izrādās, ka top jauns serviss brokalys.com, kurā tā autors Matīss apkopo datus par nekustamo īpašumu tirgu. Jau šobrīd vari aplūkot cik vidēji maksā tevi interesējošais īpašums kādā no tevi interesējošajiem rajoniem. Protams, ka "vidējā temperatūra slimnīcā" ir interesanti, taču daudz noderīgāk ir iespējamā nākotnes funkcionalitāte, operatīvi saņemt pastkastē informāciju par Tevi interesējošo īpašumu.
Nesen saņēmu lielisku ziņu no Matīsa, ka nu jau tā vairs nav nākotnes funkcionalitāte, jo viņš ir izveidojis online formu, kurā ievadot datus un iezīmējot apgabalu, kurā vēlies atrast nekustamo īpašumu, pēc brīža tavā epastā sāks parādīties sludinājumi. Liels paldies Matīss par šo! Ja tas kādreiz kaut ko mums maksās, tad es ieteiktu mums atbalstīt šo noderīgo pakalpojumu, jo pagaidām, tas manuprāt ir vienīgais šāda veida serviss Latvijā. Ja zini vēl kādu, dod ziņu komentāros! Lai izdodas atrast sev piemērotu īpašumu!

Ierakstīt komentāru

4 Komentāri

  1. Izklausās ļoti ērti. Vai tur var atrast arī dzīvokļus no bankas izsolēm?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tos sludinājumus var atrast https://izsoles.ta.gov.lv Šis piemeklē tirgū esošos sludinājumus galvenokārt no ss.com un vēl dažām nekustamo īpašumu uzņēmumu lapām. Banku meitas uzņēmumu lapu saites var atrast šai lapā sadaļā noderīgāks saites. Ja nepieciešama palīdzība atrast kādu īpašumu vai izvērtēt atrasto, dod ziņu, varu palīdzēt.

      Dzēst
  2. Šis gan ir labs, nemaz nezināju par tādu fīču!

    AtbildētDzēst

Pievieno savu komentāru