Recents in Beach

Kā pārdot dzīvokli ātrāk un dārgāk par citiem.


Lai dzīvoklis tiktu pārdots ātri un par labu cenu, pirms fotogrāfiju sagatavošanas un dzīvokļa demonstrēšanas pircējiem – dzīvoklis ir jāsagatavo pārdošanai. Šeit būs daži padomi kā sagatavot dzīvokli pārdošanai, sekojot tiem Jūs dzīvokli pārdosiet ātrāk un dārgāk nekā konkurenti.

  1. Veiciet ģenerālo tīrīšanu un nomazgājiet logus, īpaša uzmanība jāpievērš virtuvei un vannas istabai (pircēji šīm telpām pievērš pastiprinātu uzmanību, virtuve un vanasistaba pārdod māju), iztīriet paklājus, nomazgājiet durvis, elektroslēdžus, lampas. Profesionālas telpu uzkopšanas firmas var nākt Jums palīgā un veikt šos darbu Jūsu vietā. (vidējā cena par dzīvokļa ģenerāltīrīšanu sastāda 50 – 70 Ls).
  2. Noņemiet no redzamām vietām savas personiskās lietas, ģimenes fotogrāfijas, apbalvojumus, dokumentus, magnētiņus no leduskapja. Jūsu mīļās un personīgās mantas pircējam psiholoģiski traucēs saskatīt šo dzīvokli kā potenciāli savējo.
  3. Padariet virtuvi brīvāku, traukus kurus ikdienā neizmantojat neatstājiet virtuvē. Atkritumu tvertni turiet tukšu. Atrbīvojiet vannasistabu no daudzajiem kosmētikas un higiēnas līdzekļiem, atstājiet tikai dažas pašas nepieciešamākās lietas, novietojiet dažus vienādas krāsas dvieļus.
  4. Atbrīvojiet istabas stūrus, pārdomājiet lai telpas nav pārblīvētas ar mēbelēm, radiet dzīvoklī plašuma sajūtu. (Šaurām telpām var izmantot spoguļus).
  5. Veiciet sīkus remontdarbus, piekrāsojiet, pieskrūvējiet kur nepieciešams.
  6. Izvēdiniet telpas, padomājiet par patīkamu aromātu dzīvoklī, novietojiet ziedus.
  7. Rādot pircējam dzīvokli ieslēdziet maksimālu apgaismojumu, dažos gadījumos arī dienas laikā būtu nepieciešams padomāt par apgaismojumu, neaizsedziet logus, ļaujiet dzīvoklī brīvi ieplūst gaismai.
  8. Parūpējieties lai potenciālā pircēja apmeklējuma laikā dators būtu izslēgts, avīzes vai žurnāli novākti.
  9. Klusa viegla mūzika fonā atstās pozitīvu iespaidu pircējam.
  10. Ja ir iespēja vēlams uz dzīvokļa demonstrēšanas brīdi mājdzivniekus izvest pastaigā.
Visbeidzot palūkojieties uz dzīvokli ar “pircēja acīm”, tā it kā redzētu to pirmo reizi, padomājiet kādu iespaidu tas rada, kas vēl būtu darāms, lai pirmais iespaids pircējam paliktu maksimāli pozitīvs.


Piemērs ar Lietuviešu sērijas virtuvi - atrodiet atšķirības :)







Lauris Bērziņš

Ierakstīt komentāru

1 Komentāri

  1. Šos ieteikumus der ievērot arī, ja vēlaties izīrēt īpašumu, jo tad arī cilvēki nāk ar tādu pat skatu uz piedāvāto īres īpašumu.

    AtbildētDzēst

Pievieno savu komentāru