Recents in Beach

Luksusa dzīvesveids - penthaus par 57 milj.USD

Ruperts Mērdoks (82) ASV biznessa magnāts, pasaulē otra lielākā mediju konglomerāta News Corporation dibinātājs, priekšsēdētājs un izpilddirektors iegādājies sev jaunu īpašumu Manhatenā, uzstādot rekordaugstu darījuma summu.
929 kv.m. plašais četru stāvu penthaus, atrodās ekskluzīvā Manhatenas luksusa klases debeskrāpī "One Madison" aizņemot tā pēdējos četrus stāvus no 57 līdz 60.



One Madison

Ruperts Mērdoks saņemot 9 milj. USD atlaidi eksluzīvo īpašumu iegādājies par to samaksājot 57 milj. USD, pieredzējušais uzņēmējs izmantoja iespēju iegādāties vienlaicīgi divus īpašumus, trīs stāvu penthausu un apartamentus 57 stāvā, kurus bijis iespējams apvienot vienā īpašumā.

Kā norādījusi īpašuma pārdošanas aģente Dolija Lenza (Dolly Lenz) viena no veiksmīgākajām nekustamo īpašumu aģentēm ASV, penthausā iepriekš neviens nav dzīvojis un tas nav bijis arī izīrēts. 

Mērdoka janajos apartamentos ir baseins, sauna, trenažieru zāle, privātais lifts un fantastisks 360 grādu panorāmas skats uz Manhatenu.

Prestižajā debeskrāpī dzīvo daudz promenenču, tā, piemēram, 2012.gadā Vorena Bafeta dēls Peters Bafets iegādājās debeskrāpja 18 stāvu samaksājot 4,25 milj. USD.







   

Ierakstīt komentāru

1 Komentāri

Pievieno savu komentāru