Recents in Beach

Virtuālā realitāte - nekustamo īpašumu nozares nākotne.

Kā vienu no nākotnes tehnoloģiju attīstības virzieniem var minēt virtuālās realitātes tehnoloģiju attīstību, par ko liecina šogad Facebook veiktais darījums - par 2 miljardiem ASV dolāru uzņēmums ir iegādājies virtuālās realitātes tehnoloģiju izstrādātāju Oculus VR. Kompānija Oculus izstrādā videospēlēm paredzētas virtuālās realitātes tehnoloģijas.


http://www.oculus.com/

Attīstoties šīm tehnoloģijām tām ir liels potenciāls izplesties ārpus spēļu industrijas un mainīt ierasto kārtību kā cilvēkiem iepirkties, strādāt vai sazināties.
Viens no top ASV nekustamo īpašumu aģentiem Ryan Serhant ir pārliecināts, ka virtuālā realitāte ieņems nozīmīgu lomu arī nekustamo īpašumu nozarē. Strādājot pie sava jaunākā un lielākā nekustamo īpašumu attīstības projekta Ryans Serhant ir paziņojis, ka jaunā projekta pārdošanas birojā potenciālajiem pircējiem būs iespēja iepazīties ar projektu izmatojot jau pieejamās kompānijas Oculus virtuālās realitātes tehnoloģijas, kas ļaus pircējiem virtuāli izstaigāt savu nākotnes mājokli pirms tas vēl būs uzbūvēts. Pircējiem būs iespēja izbaudīt skatus kas pavērsies no dzīvokļa logiem, maksimāli reālu sajust dzīvokļa plānojumu un izmantotos apdares materiālus. 


Ekrānšāviņš no Ryan Serhant Instagram profila.

Ierakstīt komentāru

4 Komentāri

  1. Es atceros, kad es to saņēmu pirmo reizi. Tas bija kā brīnums. Bet tagad... tā ir sava veida veca tehnoloģija.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, laiks skrien. Nu jau ir dažādi risinājumi. Redz kur ir mūsu pašu startup https://www.giraffe360.com/, kas sataisa virtuālo tūri, ko vari iekļaut savā mājas lapā, virtuālās realitātes brilles vairs nav nepieciešamas.

      Dzēst

Pievieno savu komentāru