Recents in Beach

Kur efektīvāk ievietot īpašuma pārdošanas reklāmu.

Lai Jūsu sludinājums tiktu pamanīts - efektīvākais, ātrākais un lētākais veids ir ievietot sludinājumu specializētajos sludinājumu portālos.
Apskatīšu četrus populārākos Latvijas sludinājumu portālus, kuros būtu vērts ielikt savu īpašumu pārdošanas sludinājumu.



 


Portāls
Vieta Latvijas portālu
 apmeklētības topā 
4
15
22
33
Avots: http://www.audience.gemius.lv/


Jāņem vērā, ka pirmie trīs portāli ir universāli sludinājumu portāli, un tikai city24.lv ir specializēts nekustamo īpašumu portāls.

No personīgās pieredzes un arī neliela testa (salīdzinot apmeklējumu skaitu vienlaicīgi ievietotam identiskam sludinājumam) visslielāko skatītāju skaitu savam sludinājumam Jūs iegūsiet izvietojot reklāmu ss.lv tālāk seko reklama.lv un city24.lv savukārt ar stipri mazāku apmeklējumu skaitu seko zip.lv.

 
Avots: laurisberzins.blogspot.com
Kad būsiet sagatavojis sava sludinājuma tekstu un fotogrāfijas (iesaku pievienot arī telpu vai zemes gabala plānu), sludinājuma izvietošana visos minētajos portālos Jums neaizņems daudz laiku, tas ir ātri un ērti izdarāms. Visos portālos ir iespējams izvietot sludinājumu bez maksas, neiesaku lieki tērēt naudu sludinājuma izcelšanai utml., jo potenciālais pircējs vienmēr izskatīs maksimāli daudz sludinājumus un arī Jūsu sludinājums tiks izskatīts.


Ierakstīt komentāru

1 Komentāri

  1. Es gan teiktu, ka ir vērts izcelt reklāmu, pēc pieredzes varu teikt, ka tad ir vairāk interesentu.

    AtbildētDzēst

Pievieno savu komentāru