Recents in Beach

Nosauc savu cenu un pērc!


DNB bankas grupas uzņēmums SIA SALVUS šobrīd piedāvā akciju “Nosauc savu cenu”. Akcijas laikā, no 2016. gada 1. februāra līdz 1. martam izsaki savu cenas piedāvājumu mājaslapā salvus.lv atrodamajiem nekustamajiem īpašumiem, un 8. martā, akcijai noslēdzoties, augstākās cenas piedāvātājam būs unikāla iespēja to iegādāties par paša nosaukto cenu.

·         Noskati nekustamo īpašumu salvus.lv;

·         Sūti cenas piedāvājumu uz tavacena@dnb.lv, uzrādot īpašuma adresi un savu kontaktinformāciju;

·         8. martā uzzini, vai esi starp akcijas ieguvējiem.

Akcijas noteikumi:

1.     Augstākās cenas piedāvātājam tiks dota iespēja iegādāties konkrēto īpašumu par nosaukto cenu, taču akcijas rīkotāji patur tiesības nepārdot īpašumu par nosaukto cenu, ja tā nebūs pieņemama;

2.     Piecpadsmit darba dienu laikā, pēc apstiprinājuma e-pasta saņemšanas tiek noslēgts pirkuma līgums par īpašuma iegādi. Pirkuma samaksas termiņš 30 dienu laikā pēc pirkuma līguma noslēgšanas.

3.     Ja persona, kas būs piedāvājusi augstāko cenu, atteiksies no īpašuma iegādes, iespēja iegādāties īpašumu tiks izteikta nākamajam augstākās cenas piedāvātājam;

4.     Ja vairāku interesentu piedāvātās augstākās cenas būs vienādas, tad priekšroka tiks dota pirmajam piedāvājuma izteicējam (e-pasta saņemšanas datums un laiks).

Ierakstīt komentāru

2 Komentāri

  1. Atbildes
    1. Jāseko līdzi banku meitas uzņēmumu aktivitātēm, taču domāju, ka drīzāk nē, jo lielākoties viņu portfeļi jau ir iztirgoti. Tas ko esmu novērojis ievietojot īpašumu reklāmu ss.com tad ik pa brīdim man atsūta epastu ar piedāvājumu nopirkt īpašumu skaidrā naudā, ātri, bet par ievērojami zemāku cenu. Domāju, ka dažkārt šiem uzpircējiem izdodas kaut ko nopirkt par pievilcīgu cenu, ja pārdevējam spiež situācija un steidzami nepieciešama nauda. Ja kāds īpašums ir ieinteresējis vienmēr var pajautāt vai nepārdotu to lētāk. Tas ir jautājums kurš var Tev ietaupīt tūkstošus EUR. Lai izdodas atrast vēlamo īpašumu!

      Dzēst

Pievieno savu komentāru