Recents in Beach

Latvijas projekti vēl vienā NĪ pūļa finansēšanas platformā - Estateguru


https://c.trackmytarget.com/v3f684
EstateGuru piesaista finansējumu īstermiņa aizdevumam, kas ir nodrošināts ar dzīvojamās ēkas projektu Bauskas ielā 97, Rīgā. Aizdevuma summa  192 000, gada procentu likme investoriem 11.5%, aizņēmuma periods 18 mēneši, aizdevuma un ķīlas vērtība (LTV) 55%.
Uz raksta publicēšanas brīdi jau ir piesaistīts finansējums 57% apmērā. Izskatās, ka finansējumu veiksmīgi izdosies piesaistīt. Projekta attīstītājs Rolegur Residential SIA.
Aizdevums nodrošinās pagaidu finansējumu projekta sākuma attīstībai - jaunās kapitāla struktūras sagatavošanai un dizaina projekta pabeigšanai. Aizdevums tiks atmaksāts, pārfinansējot to ar jauno kapitāla struktūru vai pārdodot attīstības projektu 18 mēnešu laikā pēc tam, kad ir izsniegta būvniecības atļauja.
„Projekta izstrādātājiem Bauskas ielā 97 ir liela pieredze nekustamā īpašuma attīstībā Baltijā. Prognozētā pārdošanas cena 1500-1700 EUR/m2 un zemā aizdevuma un ķīlas vērtības attiecība Bauskas ielā 97 dara šo projektu pievilcīgu investoriem un dzīvokļu pircējiem,“ uzskata Dainis Rupainis, EstateGuru biznesa attīstības vadītājs Latvijā.
Vairāk par projektu:
EstateGuru ir vadošā Baltijas savstarpējo aizdevumu platforma nodrošināto īstermiņa un vidēja termiņa nekustamā īpašuma aizdevumiem. Divu gadu laikā EstateGuru ir nodrošinājusi finansējumu vairāk nekā 90 projektiem, pateicoties investoriem no 34 valstīm.
EstateGuru platforma nodrošina iespēju uzņēmumiem finansēt biznesa plānus vai atslogot pamatkapitālu, piesaistot investorus. Visi caur platformu sniegtie aizdevumi ir nodrošināti ar īpašuma ķīlu ar maksimālo aizdevuma un ķīlas vērtības attiecību 75%, kas padara platformu par drošu investīciju iespēju.
EstateGuru komanda sastāv no savas jomas ekspertiem, kuriem ir vairāk nekā 20 gadu pieredze nekustamo īpašumu nozarē un 10 gadu pieredze riska novērtējumos. Visi aizdevumi iziet caur rūpīgu pārbaudi un tikai tad tiek publiskoti platformā.
Vidējā aizdevuma lielums, izmantojot platformu, ir €157,834, ar aizdevuma un ķīlas vērtības attiecību 52.78%, vidējie ienākumi ir 10.29%, un vidējais aizdevuma termiņš ir 14 mēneši. Līdz šim, €5,396,026 sniegto aizdevumu ir jau atmaksāti un investori kopumā ir saņēmuši €634,726 procentos. Lai arī minimālais investīciju apmērs ir 50 EUR, platformā lielākie portfeļi pārsniedz pat 800,000 EUR. Neviens no aizdevumiem nav saskāries ar saistību neizpildi, un visi aizdevumi tiek atmaksāti saskaņā ar grafiku.
EstateGuru pastāvīgi strādā, lai sasniegtu divas mērķus – nodrošinātu elastīgu un konkurētspējīgu aizdevumus uzņēmumiem, kas vēlas piesaistīt kapitālu apmaiņā pret nekustamā īpašuma ķīlu un drošas investīciju iespējas investoriem Latvijā un ārzemēs!

EstateGuru platformā  ir piejama iespēja investēt vēl vienā projektā Rīgā - Kimmel kvartāla attīstībā. Investēšanas iespēja pieejama vēl divas dienas. Šobrīd savākti 45% no nepieciešamā 1MEUR. Gada procentu likme, kas tiek solīta investoriem 10%.
Ja vēlies izmantot šīs investīciju iespējas reģistrējies portālā izmantojot šo linku. Tas nedaudz atbalstīs šī bloga darbību.



Ierakstīt komentāru

2 Komentāri

  1. Nemaz nezināju par tādu Kimmel kvartālu....Diez, cik tādu līdzīgu vēl ir?

    AtbildētDzēst
  2. Bauskas iela no attāluma līdz centram viedoklim ir ok vieta dzīvošanai.

    AtbildētDzēst

Pievieno savu komentāru