Recents in Beach

Mintos izveidojuši mobilo lietotni

Mintos savā blogā un sociālajos medijos ziņo, ka ir izveidojuši savas kopaizdevumu platformas mobilo
lietotni. Kopumā, jāatzīmē, ka lietotne izskatās glīti nostrādāta, taču vēl pilnībā nepiedāvā web versijā iekļautās iespējas. Citāts no Mintos bloga ziņas: "Jau ar pirmo lietotnes versiju investori iegūs labāku investēšanas pieredzi Mintos aizdevumu tirgū. Viņi varēs vieglāk un ātrāk piekļūt savam Mintos kontam, jo būs pieejama autorizācija ar PIN un biometriju. Lietotnē ir īstenota arī daudzu investoru ilgi gaidītā funkija, proti, pateicoties mobilajām ierīcēm draudzīgiem datu priekšskatījumiem, pārraudzīt investīcijas būs daudz ērtāk.
Nākamajās versijās mēs plānojam pievienot virkni inovāciju un funkciju, tādējādi laika gaitā lielāko daļu mājaslapā pieejamo funkciju piedāvājot arī lietotnē. Savukārt funkcijas, kas ir pieejamas tikai mobilajā lietotnē, vēl vairāk uzlabos investēšanas pieredzi (mājiens – pašpiegādes paziņojumi)."
Uzinstalējot lietotni konstatēju, ka šobrīd tajā var sekot līdzi kā sokas manām investīcijām un pieprasīt naudas izmaksu, taču veikt inestīcijas no lietotnes vēl nevar. Cerams, ka šī funkcionalitāte parādīsies nākamajās Mintos lietotnes versijās. Jāteic, ka kopumā Mintos ir ļoti strauji izaudzis un kļuvis par vadošo kopaizdevumu platformu Eiropā, kā arī vienu no perspektīvākajiem Latvijas startupiem. Tai pat laikā jāapzinās, ka šī platforma ir neregulēta un ieguldījumi tajā uzskatāmi par augsta riska investīcijām.
Cerams, ka to nesatricinās skandāli ap Latvijas iedzīvotāju veidotajām un Igaunijā reģistrētajām "pūļa finansēšanas platformām" Kuetzal un Envestio, kuras izrādījās krāpnieciskas. Vairāk par šo var apskatīties De facto veidotajā sižetā. Jācer, ka notikumi ap šīm platformām, sapurinās investorus un liks apdomīgāk izvēlēties ieguldījumu produktus.



Ierakstīt komentāru

4 Komentāri

Pievieno savu komentāru